Nieuws

Nostalgie Woondeken CAL 2018

De CAL van 2018 gemaakt van de Durable Cotton 8. Deze CAL kun je alvast reserveren in wit of ecru. Begin Februari start de verkoop.

Voor alle haakliefhebbers!


Een mooi begin van de #hyggeCAL2017 van Scheepjeswol. Iedere woensdag komt er een stukje patroon op de site te staan. Half juni heeft u een prachtige sjaal. Wij hebben de pakketten maar u kunt ook zelf u kleuren pallet samenstellen. Voor alle haakliefhebbers een prachtig werkstuk haken en borduren.

DEMONSTRATIE dag Mixed media


Zaterdag 11 februari van 10.00 - 16.00 uur
DEMONSTRATIE dag Mixed media

Werken met o.a. inkt, verf, panpastels, sjablonen,papier en de snij- en embossingmachine.

Met deze technieken kun je op papier werken maar ook voor de kunstenaar die op doek en panelen werkt is het een geweldige demonstratiedag.

Kom langs en laat je verrassen. Rosita Egelmeers uit Uden verzorgt deze dag.

Begin maart verzorgt Rosita ook een workshopdag waar je je voor op kunt geven. Dan ga je zelf aan de slag.

Tot ziens op zaterdag 11 februari.

Verhuisd

Sinds begin van dit jaar zijn wij verhuisd naar een groter pand aan de overkant van de straat, Grotestraat 5a. Het assortiment is flink uitgebreid. Een heerlijke ruimte om alle hobby's te beleven. Een workshopruimte, regelmatig demonstraties en we gaan de creatieve creaties van onze klanten verkopen. Dit is een mooie manier om te laten zien wat je allemaal kunt maken met onze creatieve materialen.

Lijstenmakerij ''in het kader van'' is bij vele al jaren bekend. Deze speciaalzaak hebben wij, Lia Thijssen en Alex Brands overgenomen van mijn broer Bart Thijssen. Een prachtige combinatie, lijstenmakerij en creativiteit. De deskundigheid van het vak inlijsten blijft bestaan op het vertrouwde adres in eigen atelier.

Kom langs en laat u verrassen. Wij zijn er trots op!